3,00 %Akció
1 évGarancia

AL-KO Motoros kapa MH 5007 R 113620

Termékkód: 300010702
2300 W • 50 cm munkaszélesség • 150 cm3
182.900 Ft
177.413 Ft

Erős, 2,3 kW teljesítményű motoros kapa a talaj aprólékos fellazításához és a magvetés előkészítéséhez. Egyszerű manőverezés a hátra- és előremenetnek köszönhetően. 4 darab, aktívan működő, csillag alakú vágókés, melyek a kemény, agyagos talajon is erőteljesen dolgoznak. Fokozatmentesen állítható fékező sarkantyú a megfelelő munkamélység beállításához. Nagyon masszív, olajfürdős csigakerekes hajtómű, ékszíjhajtással. Erős segítők a konyhakertben: motoros kapáink aktív vágópengéik, erős motorjuk és a használó szempontjából kiváló ergonómiájuk miatt megnyerők. Ezek a masszív gépek jól manőverezhetők és könnyen vezethetők. Az AL-KO MH 5007 R motoros kapa – a masszív igásló. Az MH 5007 R motoros kapa az Ön erőteljes segítője az igényes természetes kertjében való hatékony, időtakarékos használatra. Az AL-KO MH 5007 R motoros kapával jól előkészítheti, fellazíthatja a talajt a vetés előtt, és bedolgozhatja a tápanyagokat, a trágyát és a friss termőtalajt. Az erőteljes motoros kapával hobbi kertészként, ill. zöldségtermelőként csökkentheti a talaj megművelésére fordított időt és energiát. Így bármilyen talaj esetében gyorsan halad előre a munkával, és közben kíméli testét – köszönhetően az állítható és elfordítható tolókarral, valamint hátramenettel ellátott gép jó manőverezhetőségének. Az AL-KO MH 5007 R motoros kapa műszaki leírása Ergonomikus tolókar, melynek magassága 4 fokozatban állítható, illetve oldalirányban 1 fokozatban jobbra és balra is elfordítható, a szállításhoz pedig lehajtható. A 4 darab, aktívan működő, speciálisan kialakított, csillag alakú vágókés kifejezetten az aprólékos talajműveléshez készült – az MH 5007 R 2,3 kW teljesítményű motorja pedig megfelelő átvágási erőről gondoskodik. Az 1-1 előre-, ill. hátramenet viseli a fő terhet, a fékező sarkantyú segítségével pedig egyszerűen beállíthatja a munkamélységet. Az oldalirányba elfordítható tolókar révén a már megmunkált területre nem kell ismét rálépnie. A biztonsági kar rögzítése révén kizárható a vágókés véletlenszerű elfordulása miatt fennálló balesetveszély. Ezenkívül a motoros kapa kiváló minőségű burkolata nemcsak a kést, de a gépkezelőt is védi a repülő kövektől és rögöktől.

Felhasználási területek

  • Ajánlott
    Nagyon ajánlott
    Legjobb
  • Közepes méretű veteményes és kert
  • Intenzív talajművelés
AL-KO Motoros kapa MH 5007 R 113620
AL-KO Motoros kapa MH 5007 R 113620
AL-KO - német tervezés
AL-KO - német tervezés

A kutatás és fejlesztés Németországban zajlik. A gyártás nagy része az ausztriai Obdachban történik. A minőség iránti magas elvárás garantálja a márka jövőjét.

Briggs & Stratton motor
Briggs & Stratton motor

Több mint 110 éves tapasztalattal, a Briggs & Stratton motorjai több mint egymillió kisgépben teljesítenek kiemelkedő szolgálatot.

Részletek, technikai adatok
Általános
Gyáriszám
113620
Motor gyártó
Briggs & Stratton
Üzemanyag típusa
Benzines
Garancia
12 hónap
Gyártó
AL-KO
Garancia kiterjesztés
24 hónap
Méretek
Súly
39 kg
Munkaszélesség
50 cm
Műszaki adatok
Lökettérfogat
150 cm3
Sebességfokozatok
1 előre, 1 hátra
Teljesítmény
2300 W
Kapatagok
2+2
Teljesítmény
3.1 Le
Funkciók
Tolókar
Minden pozícióban állítható

Legnépszerűbb termékeink

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságinkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.