Milyen is lehet egy ideális traktor?

Egy kis traktor manapság elengedhetetlen egy kis gazdaságban, kertészetben, ipari parkban vagy egy önkormányzat udvarán! Egyszerűen annyi mindenre használhatók, hogy miután egy évig használod, meg leszel döbbenve, hogy előtte hogyan végeztél el ennyi munkát. A felhasználók, gazdák és önkormányzatok tekintetében a megbízhatóságnál és a felmerülő problémák gyors javításnál nincsen fontosabb. Persze fontos, hogy fordulékony és jól manőverezhető legyen a kisebb területen való agilis mozgásért. Továbbá nem hiányozhat belőle az erős sem, hiszen emelni, vágni, havat tolni, árut szállítmányozni mindig kell. A sok elektronika és kényelmi funkció jó, de sok esetben csak hátráltatja az embert.

A Solis traktor az ésszerű gazdaságok, szervezetek megbízható barátja. Ha megbecsülöd a pénzt, amelyért keményen megdolgoztál, és értékeled a megbízhatóságot és sokoldalúságot akkor a Solis a Te barátod is lesz.

Mióta a Solis traktor betette Magyarországra a lábát, a legdinamikusabban növekvő traktorcsaláddá vált pár év alatt. Ez nem véletlen! Egy traktorba elvárható felszereltséghez megdöbbentően alacsony ár társul. Már-már a használt japán traktorok árait is megközelíti, úgy, hogy erre a gépre 3 év (vagy 1500 üzemóra) garanciát adunk!

Sokoldalú és átgondolt

A modellpalettán 20 lóerőtől 26 lóerőig 4 féle típus is megtalálható. Kompakt méretei miatt jól manőverezhető, rengeteg féle célra használható munkaeszköz. A 26-os modellek már szervokormánnyal vannak felszerelve. Mind a 4 modell frontfüggesztéssel és -kardánnal is ellátható. A 26-os modell hidrosztatikus váltóval is elérhető, amely nagy előny ha a precízen, pontosan, egyenletes sebességgel haladva kell valamit elvégezni. A has alatti TLT kihajtás is megoldott a 26 HST típusú modell esetében.

A nagyobb modellek (a 75 és 90 lóerővel rendelkező traktorok) szűkített kivitelben az ültetvényes gazdálkodóknak készült. Mindössze 1400 mm-es szélességével a szűk helyek nem okoznak neki problémát.

Minőségi összetevőkből

A Solis traktorokban minőségi alkatrészek köszönnek vissza. A kistraktorok egyes modelljei (a 20 és 26 lóerős kivitelek) Mitsubishi motorral érkeznek, ami jól ismert név a szakmában. A nagyobb traktorok Carraro váltóval, Carraro híddal és Bosch Rexroth hidraulika szivattyúval, Bosch adagolóval érkeznek. A beltérben sincs kispórolva semmi. Fűthető és klimatizált a panoráma kabin tökéletes kilátással és bukókerettel.

Gyors alkatrészellátás

Nem csak hazánkban sikeres a traktor, de európaszerte komoly növekedést ér el. Ennek következtében Németországban egy hatalmas alkatrészraktárt létesítettek, ahonnan 1-2 nap alatt itt tud lenni bármilyen alkatrész hazánkban. A gépcsalád szervizhálózata országos lefedettséggel bír, így bárhol is vagy az országban, biztosan találsz a közelben dedikált csapatot, aki segít megoldani a problémát.

A szabályozások előtt

Minden Solis traktor megfelel az Európai Unió összes környezetvédelmi. és biztonságtechnikai előírásának, így forgalomba helyezhetők.