250 db - Ennyi készült belőle

Az európai piacon elért sikereket megünnepelve határozta el a Solis indiai gyártója – az ITL, hogy a kiváló eredményeknek egy limitált szériás traktor sorozattal állít emléket.

Több európai országban az eladási TOP 10-be került az indiai traktor márka, köztük Magyarországon is. Hazánkban összesítésben 6. legnépszerűbb, a 20 és 90 lóerő közti traktorok közt pedig a legnépszerűbb márkává nőtte ki magát.

 

 

 

 

A Tigris színei

A Solis 26 Limited Edition műszaki paramétereit tekintve nem fedezhetünk fel különbséget a Solis 26 kis traktorokkal szemben. Különbségeket elsősorban szemünk élvezheti. A Solis traktorok jól megválasztott kék színe lassan azonosítható a márkával. De a gyártó tudott még ezen is dobni egyet, hiszen a jól megszokott árnyalat helyett a Limited Edition karosszériája metál kék és – piros színben kapott festést. Magyarországon a metál kék festésű, kék üléssel szerelt verzió érhető el, korlátozott darabszámban.

Optikai és kényelmi csomag

A jól megválasztott szín mellé egy úgy típusú ülés került fel a Solis 26 Limited Edition modellekre. Ezek a korábban használt üléseknél párnázottabbak és jobban támasztják az ember hátát. A másik szembetűnő, vezetés közben észrevehető extra a vastagabb kormány amit a Solis 26 HST esetében már megismerhettünk. A limitált széria választható mezőgazdasági, ipari és gyep abroncsokkal is. Mindegyik esetben metál fekete festésű, kék díszkarimával ellátott felni tartozik a választott verzióhoz. A jól megszokott S 26 felirat helyett a Tiger feliratot találjuk a kormány mellett kétoldalt, illetve a motorháztető elején, a hűtőrácson a limitált széria saját tigrist ábrázoló logóját.