A Solis traktorok már bizonyították, hogy sok helyen megállják a helyüket. Különösen igaz ez a Solis N ültetvény traktor szériára (75 és 90 lóerős), hiszen 1 400 mm szélessége mellé a szántóföldi traktorok teljesítményét és képességét kapta meg.

A traktor műszaki tartalmának és a konstrukciók letisztulásgát figyelembe véve elmondható, hogy a Solis N keskeny nyomtávú traktorok ár/érték arányban a piac egyik legkedvezőbb választása az ültetvényes kultúrában gazdálkodók számára. 

A méret a lényeg!

Az ültetvény traktorok esetén elsődleges szempont a gép szélessége, mely a Solis N esetében ez akár 1 400 mm is lehet, melyet több mint 4 méteres hossza ellenére magas fordulékonyságot biztosít vezetőjének.

A megbízható Sonalika CRDI motor

A Solis 75 és 90 lóreős ültetvény traktor modellek a nagy testvérek – a szántőföldi modellek 4087 köbcentis, 4 hegeres CRDi motorját kapták a megbízható Bosch befecskendezéssel, mely STAGE IIIB káros anyag kibocsájtásával az európai uniós környezetvédelmi kritériumainak teljes egészében megfelel. 

Az erőforrás teljesítményének leadásáról a 12+12 fokozatú szinkronizált Carraro váltó gondoskodik.

Hidraulikus rendszer és TLT

A traktor méretét és súlyát remekül kiegészíti a hidraulika rendszere, melyet a Bosch Rexroth szállít. 

Az Solis N traktorok emelési kapacitása 2 500 kg, a hidraulika szivattyú teljesítménye pedig 45 L/perc. Az eszközök meghajtása pedig az 540/540E mechanikus kapcsolású TLT  ad lehetőséget.

Ne aggódj a technikai támogatás miatt!

A Solis tulajdonosoknak nyújtott technikai támogatás – szerviz és alkatrész ellátás – óriási fejlődésen ment keresztül, amely nem állt meg. A 2020-as évben országosan kiterjedt kereskedői és szervizhálózattal állunk a gazdák mögött, akik Solis traktor választottak.

A Yanmarral való együttműködésnek köszönhetően az alkatrészek németországi központból akár 1 nap alatt megérkezhetnek Magyarországra!

A célterületre fejlesztett traktort megújult váltóval, szervokormánnyal és a lehető legkisebb fordulási körrel ideális a talajelmunkáláshoz, kaszáláshoz, talajgazdálkodáshoz és permetezéshez.

Az megerősített keskeny váz és megújult műszaki tartalom ideális kombináció az összes ültetvényeken végzendő speciális feladathoz.