A Bertolini BT 413 S Kohler dízel motorral 7,5 lóerős teljesítmény leadására képes. Nagy súlya és 3 előre 3 hátra fokozata gondoskodik a hatékony talajművelésről. Gyorsaság és kiváló eredmény. Ez jellemzi a kultivátor munkáját.

A Bertolini BT 413 S ebben a kivitelben differenciálzárral, jobb és bal kereket külön fékező dobfékkel jön alapfelszereltségben. A tolókarja teljes mértékben megfordítható 180 fokban, így mindkét irányban lehet haladni a géppel, mivel a különféle kiegészítők különböző rögzítési elvet igényelnek.

Berzék Község Önkormányzata azért választotta ezt a gépet, mivel nagy területet művelnek fóliasátras gazdálkodással. Paradicsom, paprika és hagyma az elsőszámú kultúrájuk, de uborka is megtalálható náluk. Számukra fontos volt a kiegészítők széles választéka a különféle gazdálkodási feladatokhoz, emiatt az alapgéphez körmös kereket, váltvaforgató ekét, töltögető ekét és tolólapot is rendeltek. Ami eddig több ember fáradtságos munkája volt, mostmár a Bertolini feladata lesz. Tervek között szerepel még egy rotor megvásárlása is, amellyel porhanyós, habszerű talajszerkezet érhető el.

A videót itt találjátok: Kattints ide

Jó munkát kívánunk hozzá.