A Ferris amerikai márka kétség nélkül a fűnyírás legmagasabb szintjén áll. Új tulajdonosa pontosan a számtalan szabadalom és kiemelkedő minőség miatt döntött úgy, hogy a Ferris ISX 800-at választja.

Az új tulajdonosa egy önkormányzat lett, ahol hatalmas területek nyírása a feladat. A Ferris-t pedig pont erre találták ki. Az ISX 800 modell, hiszen gyári adatok alapján és 80%-os átfedés mellett is 1,69 hektár / óra hatékonysággal nyírja a füvet.

De mitől képes ekkora területet ilyen rövid idő alatt lenyírni?

Azok a professzionális felhasználók akik optimalizálni szeretnék a termelékenységüket, és úgy szeretnének gyorsan haladva füvet nyírni, hogy ez nem befolyásolja a vágás minőséget, meg szeretnék tapasztalni a kényelmes munkavégzést próbálják ki a az ISXTM 800 professzionális nulla fordulókörös fűnyírótraktort. A második generációs független kerékfelfüggesztési rendszernek, a ForeFrontTM-nak köszönhetően az első kerekek folyamatosan érintkeznek a talajjal így nő a kényelem és a vágás minősége is. A 2 ékszíjas ICD vágóasztallal, a professzionális Hydro-Gear® hajtóművekkel az ISXTM 800 úgy lett megtervezve, hogy jelentősen növekedjen a gép hatékonysága és a gépkezelő komfortja.

További info a termékről: