Ilyen könnyen még sosem jutottál Felco-hoz

Karácsony közeledtével szeretnénk meglepni titeket. Hálásak vagyunk Nektek, hogy velünk voltatok az évben.

Egy Felco 5 metszőollót fogunk odaajándékozni a szerencsés játékosnak. Mindössze annyit kell tenned, hogy like-olod a bejegyzésünket, és hozzászólásban megemlíted annak a nevét, akinek a metszőollót megnyernéd.

A bejegyzés itt érhető el: Digiker Facebook oldala

Szabályzat

A Borsod Agroker Zrt. 

„Játssz és nyerj Felco Metszőollót” elnevezésű

NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A nyereményjáték (a továbbiakban ”Játék”) szervezője a Borsod Agroker Zrt. (3434 Mályi, Kistokaji út 1.) (a továbbiakban ”Szervező”).

Ezt a Játékot semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja, nem adminisztrálja a Facebook.

A játékban való részvétellel Ön megerősíti, hogy elolvasta a játékszabályzatot.

2. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2020. november 20. - 2020. november 27. 12:00 óráig tart.

3. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A Játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek (a továbbiakban ”Játékos”) vehetnek részt, kivéve a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

Személyenként legfeljebb egy jelentkezés lehetséges.

4. A JÁTÉK LEÍRÁSA

A Játékban történő részvételhez a Játékosnak a Szervező saját Facebook oldalán közzétett „Játssz és nyerj Felco Metszőollót” című bejegyzést like-olnia kell, és a bejegyzés alatt hozzászólásában le kell írnia azt a személyt, akinek a nyereményt szívesen ajándékozná. Ezt 2020. szeptember 28. 12:00-ig teheti meg.

Megjegyzés: A játékban kizárólag a Szervező Facebook posztja alatt született hozzászólások vesznek részt. Az egyes felhasználók által megosztott posztok alatti hozzászólók, valamint ezen jegyzet alatt érkező hozzászólások nem vesznek részt a játékban!

A játékot indító Facebook bejegyzés: „Játssz és nyerj Felco Metszőollót” címmel 2020. november 20-án kerül közzétételre

5. NYEREMÉNY

1 db FELCO 5 Metszőolló

6. SORSOLÁS

Szervező a Játék időtartama alatt a játékban résztvevő, helyes megfejtést adó Játékosok közül 2020. november 27. napján 13 óra 00 perckor, 3 (három) tagú sorsolási bizottság (a továbbiakban: ”Sorsolási Bizottság”) jelenlétében, a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással sorsolja ki a nyertest, illetve egy tartaléknyertest.

A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye (cím: 3434 Mályi, Kistokaji út. 01.). A sorsoláson jelen lévő Sorsolási Bizottság tagjait a Szervező az alkalmazottai közül választja ki. A Sorsolási Bizottság biztosítja a sorsolás játékszabályzatnak megfelelő lebonyolítását, illetve a jegyzőkönyvben rögzíti a sorsolás menetét, így különösen a sorsolás időpontját, a kisorsolt nyereményt, a nyertes Játékos nevét, illetőleg a tartaléknyertes Játékos nevét.

A nyertest a Szervező 2020. november 27. napján értesíti Facebook üzenet formájában. A nyertesnek a nyereményért válasz üzenetben kell jelentkeznie a kisorsolásakor részére küldött értesítéstől számított 30 napon belül. A nyereményt a nyertes a Szervező áruházában személyesen veheti át. A nyertes a távolságra hivatkozva házhozszállítást is kérhet, amely költségeit a szervező állja. A nyeremény kézbesítése: az értesítés követő 30 napon belül. Amennyiben a nyertes határidőben nem jelentkezik a nyereményért, úgy a soron következő tartaléknyertes válik jogosulttá a nyereményre. A tartaléknyertesre az előbbi értesítési és nyereményátadási szabályok az irányadóak.

A Szervező a nyertes nevét (teljes név + város megjelölésével) a  honlapon, és Facebook oldalán közzé teheti a sorsolást követően. A Játékosok a Játékban való részvétellel ebbe automatikusan beleegyeznek.

7. ADÓZÁS ÉS KÖLTSÉGEK

A Nyereménytárgyat terhelő adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adókötelezettségének rendezésén kívül a nyereménytárggyal kapcsolatban további kötelezettség nem terheli.

A Nyeremény kézbesítésével járó futárköltséget, postaköltséget szintén a Szervező viseli. Egyéb esetlegesen felmerülő költségek (pl. a Nyeremények átvételének helyszínére történő utazás költségei, hazautazás üzemanyagának költsége) a Játékost terhelik.

8. INFORMÁCIÓ A JÁTÉKRÓL

A résztvevők a Játékkal és a Nyereményekkel kapcsolatos további információért az hello@digiker.hu e-mail címre írhatnak.

9. VEGYES RENDELKEZÉSEK

A megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a Nyeremények kézbesítésének Szervezőn kívül álló okból való elmaradásáért vagy késedelméért, ill. a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Bármilyen a Játék kapcsán felmerülő vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó. Ez a rendelkezés nem korlátozza a Játékosoknak a mindenkor hatályos jogszabályok alapján fennálló igényérvényesítési jogát.

Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a Nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a Nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

Az adatok kezelője a Szervező, aki a hatályos magyar jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok feldolgozását a Szervező végzi. A Szervező a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül.

A Szervező a Nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállal.

A Nyereményen feltüntetett logók a Nyeremény gyártójának bejegyzett védjegye.

Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebook-hoz.