Ennek szellemében álltunk oda az Oleo-Mac MH 198 RKS kapa mögé, és bőgettük meg a motorját a kicsit sem laza és porhanyós talajon. 

Erejéről egy 182 köbcentis 5 lóerős motor gondoskodik, melyet egy megbízható váltóval (2 előre+1 hátra) szerelt az olasz gyártó. Az oldalankénti 3 kapatagnak köszönhetően 85 centiméteres művelési szélességre képes, amely 35 centiméterre szűkíthető, az egyszerű kezelhetőségben pedig rendkívül nagy szerepet játszik a minden irányba állítható kar.

Ahogy a teszt videóban is láthatjátok, egy rendkívül kötött és előkészítetlen talajt választottunk a teszt helyszínének. A mostoha körülmények ellenére minden akadályt könnyedén leküzdve tökéletes munkát végzett a 198 RKS. Nagy motorja és széles munkaszélessége nagyobb területek gyors művelését is lehetővé teszi. Kis területeken nagy tömege gondot okozhat fordulóknál, de a hátramenet lehetősége könnyít valamelyest a helyzeten a sorvégeken. A kapát közepes gazdaságokba, félprofi körülmények közötti munkavégzésre ajánljuk elsősorban.

Minden erő megvan benne, amelyre csak szüksége lehet.