Ebben a Negri Bio R240BHHP210N ágaprítóban egy 21 lóerős GX630-as Honda motor dolgozik. Akár 10 köbméter fa felaprítására is képes. Vontatott kivitel. Ez a modell 4 késsel és 16 kalapáccsal van felszerelve. Az ajánlott maximális ágvastagság 90 mm. Elektromos és kulcsos indításának köszönhetően egyszerű az ágaprító indítása. Egy behúzóhenger segíti a gyors és egyszerű adagolást. A No Stress nevezetű elektronikus szabályzó rendszer pedig a behúzóhenger sebességének állításáról gondoskodik, annak megfelelően, hogy éppen milyen minőségű és mennyiségű alapanyagot juttattunk a gépbe. A Negri ágaprítót AL-KO alvázra szerelték, amely így közúton is vontatható (a megfelelő papírokkal).

Behúzó Henger

Az ágak adagolása egyszerű és hatékony a behúzó hengernek köszönhetően. 1 vagy 2 darab (modellfüggő) hidraulikusan működtetett henger állítható sebességgel és változtatható iránnyal húzza be a fadarabokat.

NOSTRESS rendszer

A NOSTRESS rendszer automatikusan szabályozza az aprítandó anyag adagolását.

Negri BIO – Hamisítatlanul olasz

A Negri Bio gépeket olasz mérnökök álmodták meg 1991-ben. Azóta minőségének és jó ár-érték arányának köszönhetően a világ bármely táján találkozhatunk velük. Professzionális felhasználásra tervezték őket, így hosszú távra tervezhet a gyár ágaprítóival, lombszívóival és gyepszellőztetőivel.