Átgondolt és intelligens megoldások, amelyek megkönnyítik a kerti munkáját – most és a jövőben egyaránt. 

A saját kert sokak számára az élet minőségét jelenti, és ideális elvonulási hely a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömöt ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal egyre könnyebben és gyorsabban megy. Ez a mi Smart Garden koncepciónk víziója: a kertje teljes díszben, a kertészkedés pedig nem igényel fölösleges ráfordítást. Kerti gépeinket mindig is nagy fokú odafigyeléssel, kreativitással, tökéletes technikákkal fejlesztettük, és előre gondolkozunk Ön helyett. 

Az AL-KO Smart Garden alkalmazással még egy lépést teszünk, és okos kerti gépeinket intelligens egységekké kötjük össze, hogy kertje gyönyörű legyen. 

Az okosórájáról is kényelmesen elérhető AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazással és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatással többek között nagyon könnyen optimalizálhatja a folyamatokat, észszerűen automatizálhatja az eljárásokat. A kompatibilis készülékeket bárhonnan kezelheti, és hasznos információkat kaphat a készülékeivel és kertjével kapcsolatban. Ezáltal nemcsak az erőforrásaival, hanem értékes idejével is spórolhat. 

Az intelligens Robolinho® W robotfűnyíróink kényelmesen vezérelhetők és automatizálhatók az AL-KO inTOUCH Smart Garden App és különféle IFTTT rutinok használatával. Smart-drive akkus fűnyíróink segítségével hasznos információkat kérhet le a készülékéről. Például az akkumulátorok töltöttségi szintjét. Továbbá sokoldalú intelligens forgatókönyveket határozhat meg, amelyek az okos gomb megnyomásával aktiválhatók. Az egyszerűen gyönyörű kertért. Egyszerűen okos! 

Miért érdemes az AL-KO inTOUCH alkalmazást használnia?

  • Megkönnyíti a termékregisztrálást. Az inTOUCH alkalmazás használatával bármilyen AL-KO készüléket (akár smart-connect funkció nélkül is) a típustábla beolvasásával egyszerűen hozzáadhat az alkalmazáshoz - a termékregisztráció intelligens módja.
  • Hasznos tippek a készülékről. Kapjon intelligens tippeket a telepítésről, a működtetésről és a szervizelésről minden készülékére vonatkozóan, leküldéses értesítés formájában, és az értesítési területen. 
  • Kényelmes, alkalmazáson belüli vásárlás. Egyszerű hozzáférés a tartalék-/kopó alkatrészekhez és tartozékokhoz. Közvetlen kapcsolat az AL-KO webáruházzal.
  • Mindig naprakész. A rendszeres frissítésekkel kényelmesen kezelheti intelligens csatlakoztatott AL-KO készülékét, és távolról is karbantarthatja
  • Ossza meg AL-KO készülékeit. Az inTOUCH alkalmazással megoszthatja készülékeit barátaival, családjával és szervizpartnerével (távoli támogatáshoz).
  • Intelligens szerviztámogatás. Az inTOUCH alkalmazás időben emlékezteti Önt a karbantartási intervallumokra, támogatást nyújt a készülékkel kapcsolatos kérdésekben, és lehetővé teszi a szervizpartner távoli elérését.