Vásárolj olcsóbban! Ne felejtsd el beváltani kuponjait!

Hogyan szerezhetek kupont?

Minden 50.000 Ft feletti vásárlás után megajándékozunk egy kuponnal, melyet a következő vásárlásakor, de legkésőbb a kupon érvényességi határidejének lejárta előtt tudod beváltani.
Látogasd rendszeresen közösségi oldalunkat, mert ott is oszthatunk meg kuponkódokat!

Hogyan tudom beváltani a kupont?

A vásárlás véglegesítése előtt a webshop kasszájánál tudod beváltani. Lehetőséged van egyszerre több kupon beváltására is, de a kedvezmények nem halmozódnak; mindig a legmagasabb kedvezmény érvényesül.
Ha két olyan kupont váltasz be, amelyik csak egy adott termékre, termékcsoportra vagy márkára érvényes, akkor a nagyobb kedvezményt biztosító kupon kerül felhasználásra és a kisebbet visszakapod.
Ha több termék van a kosaradban és mindegyikre külön kuponod van, akkor egyszerre több kupont is beválthatsz. A legtöbb kuponunk (például a vásárlás után járó) minden termékünkre érvényes.

A kupon tovább csökkenti a kedvezményes termék árát?

A kupon kedvezmény nem adódik hozzá a meglévő kedvezményhez, hanem lecseréli azt abban az esetben, ha nagyobb, mint a termék saját kedvezménye. Kedvezmény nélküli termékek esetén természetesen a kupon által biztosított kedvezmény érvényesül.

Meddig tudom beváltani a kupont?

A kuponjainknak minden esetben van érvénybe lépési és lejárati ide, mely időintervallum között tudod beváltani. 

Meg tudom nézni, hogy milyen kuponnal rendelkezem?

A vásárlásod után kapott kupont a rendelés visszaigazoló emailben találod. Ha rendelkezel felhasználói fiókkal, akkor a felhasználói profil "Kuponjaim" aloldalán is megtekintheted az érvényes kuponjaidat.