Vásárolj olcsóbban! Ne felejtsd el beváltani kuponjait!

Hogyan szerezhetek kupont?

Minden 50.000 Ft feletti vásárlás után megajándékozzuk egy kuponnal, melyet a következő vásárlásakor, de legkésőbb a kupon érvényességi határidejének lejárta előtt tud beváltani.
Látogassa rendszeresen közösségi oldalunkat, mert ott is oszthatunk meg kuponkódokat! Ez a kupon végfelhasználókra érvényes. Ez a kupon viszonteladókra nem érvényes.

Hogyan tudom beváltani a kupont?

A vásárlás véglegesítése előtt a webshop kasszájánál tudja beváltani a kupont. Lehetősége van egyszerre több kupon beváltására is, de a kedvezmények nem halmozódnak; mindig a legmagasabb kedvezmény érvényesül.
Ha két olyan kupont vált be, amelyik csak egy adott termékre, termékcsoportra vagy márkára érvényes, akkor a nagyobb kedvezményt biztosító kupon kerül felhasználásra és a kisebbet visszakapja.
Ha több termék van a kosarában és mindegyikre külön kuponja van, akkor egyszerre több kupont is beválthat. A legtöbb kuponunk (például a vásárlás után járó) minden termékünkre érvényes.

A kupon tovább csökkenti a kedvezményes termék árát?

A kupon kedvezmény nem adódik hozzá a meglévő kedvezményhez, hanem lecseréli azt abban az esetben, ha nagyobb, mint a termék saját kedvezménye. Kedvezmény nélküli termékek esetén természetesen a kupon által biztosított kedvezmény érvényesül.

Meddig tudom beváltani a kupont?

A kuponjainknak minden esetben van érvénybe lépési és lejárati ide, mely időintervallum között tudja beváltani. 

Meg tudom nézni, hogy milyen kuponnal rendelkezem?

A vásárlása után kapott kupont a rendelés visszaigazoló emailben találja. Ha rendelkezik felhasználói fiókkal, akkor a felhasználói profil "Kuponjaim" aloldalán is megtekintheti az érvényes kuponjait.

Viszonteladóként vásároltam, mégsem érvényes a kuponom. Miért van ez?

A viszonteladókra a kupon nem érvényes. A kedvező árak mellé ezt a kedvezményt már nem tudjuk felajánlani viszonteladóinknak.