A DigiKer online kertészeti szakáruház a Borsod Agroker Zrt. kisgép centruma és kertészeti szakkereskedése. Több évtizedes kertészeti és mezőgazdasági tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy milyen munkára milyen gép és eszköz való. Szakszervizként pontosan tudjuk, hogy még a legjobb gépek is meghibásodhatnak. Biztosan kereshet minket szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban.
 

„A jövő kertészei”

Hisszük, hogy a kertészkedés több mint munka, a kertészkedés egy életérzés, a kikapcsolódás és feltöltődés egy módja. Az igényes környezet megteremtése számunkra nem teher, hanem az önkifejezés egy formája. A célunk az, hogy ezt egyre több ember így gondolja, és közösen teremtsünk meg egy olyan jövőt, amelyet büszkén mutathatunk meg a gyermekeinknek.
 

Vízió

A sikeres és fenntartható jövőt a környezetünk igényes gondozásában látjuk. Úgy gondoljuk, hogy a kertészkedés egészséges, lelkileg és testileg is feltöltődést nyújt. Folyamatosan kutatjuk a fenntartható és igényes kertgondozási megoldásokat.
 

Misszió

A legaktuálisabb feladatunknak azt tekintjük, hogy a megfelelő módon tálaljuk ezt Önöknek, minél több lehetőséget és alternatívát megmutatva egy adott problémára. A cél egy egyszerű és élvezhető partneri kapcsolat kialakítása, ahol megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, tudásunkat, és felismerjük egymás igényeit.