Görgessen lejjebb
- 22 %Akció
Most 4 492
forinttal olcsóbb!

Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804

Termékkód: 300034046 | Elérhetőség: Raktárról
Egységár: 1.062 Ft / kg
20.420 Ft
15.928 Ft
A - 22 % akció 2021.07.01 00:00 és 2021.10.25 23:59 között érvényes.

A Landscaper Pro All Round bármilyen kerti gyepfelületen használható gyepműtárgya a tavaszi és őszi műtrágyázás közötti időszakra. Egyedülálló burkolatának köszönhetően tartós tápanyagforrást biztosít a gyep számára. Jól kiegészíthető a Mohásodás csökkentő (Moss Control) és Gyomirtós (Weed Control) gyepműtrágyákkal. Az üde zöld gyepszín érdekében magnéziumot is tartalmaz.

A termék előnyei

 • Tápanyagtartalma 4-5 hónap alatt fokozatosan táródik fel.
 • Komplex kertépítői programokban más műtrágyákkal jól kombinálható
 • Fiatal gyep esetén segíti a kiegyensúlyozott hajtás- és gyökérnövekedést
 • Őszi-téli kondicionáló (PreWinter) gyepműtrágyával kombináltan segíti a gyep felkészülését a téli időszakra
 • Az üde zöld gyepszín érdekében magnéziumot is tartalmaz

Használati utasítás

A műtrágyát száraz lombfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak, és kezdeti hatásukat rövid időn belül kifejtsék. Fagyos vagy aszályos időszakban ne használja. Gyepszellőztetés esetén a műtrágyát a gyepszellőztető (lyuggató és/vagy hasogató) gép után használja, hogy megkímélje a műtrágyaszemcséket a roncsolódástól.

Összetevők

NPK 24+5+8+2MgO. Magas N- és Mg-tartalom az élénkzöld színért

Felhasználási területek

 • Ajánlott
  Nagyon ajánlott
  Legjobb
 • Díszkertek füvesítése
 • Parképítők és kertfenntartók számára
Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804
Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804
PACE technológia
PACE technológia

A PACE technológia egy, a növény gyanta burkolaton belül egynél több hatóanyagot tartalmazó, szabályozott tápanyag-feltáródási technológia.

4-5 hónap hatástartalom
4-5 hónap hatástartalom

Tápanyagtartalma 4-5 hónap alatt fokozatosan táródik fel.

Landscaper Pro - a profik választása
Landscaper Pro - a profik választása

A Landscaper Pro termékei bármilyen körülmények között hatékony megoldást jelentenek. Az egészségesebb, ellenállóbb és tetszetősebb gyepfelületért.

Sűrű gyepfelület
Jól kombinálható más műtrágyákkal
Apró szemcseméret
Folyamatos tápanyag-feltáródás
159 pont regisztrált vásárlónk számára
Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804Landscaper Pro AllRound Gyepműtrágya 5804
Részletek, technikai adatok
Általános
Gyáriszám
5804
Hatástartalom
4-5 hónap
Gyártó
Landscaper Pro
Kiszerelés
15 kg
Egység mértékegység
kg
Összetétel
24+05+08+2MgO
Egység osztó
15
Méretek
Gyepfelület
330 m2
Javasolt dózis
0 g/m2

Tippek és trükkök

Professzionális gyepfenntartó programok

Tudjuk, hogy nincs két egyforma kert. Ezért több különböző programra van szükség, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki a gyepéből. A megfelelő fűmaghoz a megfelelő műtrágya mellett fontos az időzítés! Így tartható fent a szükséges tápanyagszint a talajban egész évben.

Általános gyepfenntartó programok

Az általános gyepfenntartó programok aszerint lettek megtervezve, hogy Ön hányszor szeretne műtrágyát szórni. 3 különböző program közül választhat, egyedi műtrágyákkal és kijuttatási időpontokkal.

Vízgazdálkodást segítő program - Szárazság idejére

Aszályos időszakban megfelelő fajtaválasztással és tápanyag-ellátással növelhető a gyep ellenálló-képessége a forróm száraz nyári időjárással szemben.

Vízgazdálkodást segítő program - Intenzív csapadékos időszakra

A heves esőzések és az intenzív öntözés miatt a tápanyagok könnyen kimosódhatnak a talajból. A Landscaper Pro műtrágyák használatával a gyep mindig elegendő tápanyaghoz jut az egészséges fejlődéshez és növekedéshez. A folyamatosan feltáródó tápanyagok még intenzív csapadék hatására sem mosódnak ki a talajból.

Téltűrést növelő programok - Télen is zöld gyep

Egy kis odafigyelés a téli hónapokban lenyűgöző eredményt adhat tavasszal! Télen is zöld gyep nevezetű programot enyhe telekre tervezték, amikor az átlaghőmérséklet meghaladja a 7 fokot.

Téltűrést növelő programok - Kemény tél

A fagy súlyosan károsíthatja a gyepet. A kemény tél programot arra az esetre tervezték, amikor az hőmérséklet tartósan -5 fok alá esik. A tápanyagokkal megfelelően feltöltött gyep jól viseli a kedvezőtlen téli időjárást, és tavasszal gyorsan indul.

Gyommentesítő program

A hatékony gyommentesítés a mutatós gyep alapja. A Landscaper Pro Weed Control kiválóan írtja a gyepben leggyakrabban előforduló kétszikű gyomokat, például a pitypangot, a hereféléket és az útifüvet. Figyelmeztetés! A Landscaper Pro Weed Control gyepműtrágyát kizárólag gyepfelületen alkalmazza! A készítmény ne kerüljön cserjékre, virágágyásokba és edényes növényekre, mert perzselési, torzulási kárt okozhat!

Mohamentesítő program

A nedves, árnyékos területeken a moha könnyen felüti a fejét a gyepben, és kezelés nélkül akár teljesen el is nyomhatja azt. A kezelést nyírás után végezzük el, illetve a moha visszaszorítása érdekében kerüljük a túlöntözést. Figyelmeztetés! Friss telepítésű gyepen csak a 4. nyírás után alkalmazza a Shade Special műtrágyát! Ne használja szilárd burkolaton, mert vastartalma miatt rozsdás foltot hagy maga után! A kiszóródott műtrágyaszemcséket szárazon seperje le a felületről!

Gyeptelepítő / gyepfelújító program

Az újonnan vetett gyepfelületek kiemelt gondoskodást igényelnek. A gyeptelepítő program egyszeri alkalmazásával a következő évre erős gyep alakul ki, és a továbbiakban az általános gyepfenntartó programok alkalmazhatók.

Gyepszőnyeg fektető program

Intenzív gyeptáplálási program az újonnan kialakított, gyepszőnyeggel fedett felületek számára. A program a gyepszőnyegfektetés időpontjától függően változtatható.

Kapcsolódó termékek

Nortene KIT CLIMAFILM 40+50 µm fólia alagút tartozékokkal - 1,2 x 3,5 m - színtelen - 130006
9.260 Ft
Metszőolló kovácsolt Carpa 21cm 1121976
2.494 Ft
2.170 Ft
- 13 %Akció
Solo by AL-KO Motoros kapa MH 7505 VR 127321
299.900 Ft
281.906 Ft
- 6 %Akció
Most 17 994
forinttal olcsóbb!
Ingyenes kiszállítás
Ágvágó Többf. Teleszk. alum. RÁV. 36404 1402
8.730 Ft
Fiskars PowerGearX™ metszőolló, rávágó (L) PX93 - 1023629
10.300 Ft
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.