Görgessen lejjebb
- 22 %Akció
Most 4 062
forinttal olcsóbb!

Landscaper Pro New Grass Gyepműtrágya 5807

Termékkód: 300034040 | Elérhetőség: Raktárról
Egységár: 960 Ft / kg
18.465 Ft
14.403 Ft
A - 22 % akció 2021.07.01 00:00 és 2021.10.25 23:59 között érvényes.

A Landscaper Pro New Grass Gyepstarter a megfelelő választás új gyepfelület kialakításához a csíranövény kiegyensúlyozott fejlődésének elősegítése céljára. Meglévő gyepek felülvetésénél az egyenletes tápanyag-eloszlásnak köszönhetően a fiatal növény érzékeny gyökerei nem sérülnek.

 • Felülvetéshez vagy új gyep kialakításához használható
 • Az apró szemcséknek köszönhetően egyenletes tápanyageloszlást tesz lehetővé
 • A szabályozott tápanyag-feltáródásnak köszönhetően nincs perzselésveszély
 • Magas foszfortartalma serkenti a gyökérnövekedést
 • A szabályozott tápanyag-feltáródású nitrogénnek köszönhetően rövid idő alatt sűrű gyep fejlődik
 • Javasolt alkalmazási időszak: márciustól szeptemberig.
 • Javasolt dózis: 35 g/m2, egy zsák 420 m2-re elegendő.
 • Hatástartam (hónap) 3
 • Szemcseméret (mm) 0.85-2.0

Felhasználási területek

 • Ajánlott
  Nagyon ajánlott
  Legjobb
 • Új gyepre
Landscaper Pro New Grass Gyepműtrágya 5807
Landscaper Pro New Grass Gyepműtrágya 5807
Poly-S technológia
Poly-S technológia

A Poly-S technológiával burkolt műtrágyaszemcsékben a nitrogént kéntartalmú és biológiailag lebomló polimer membránréteg veszi körül.

3 hónap hatástartam
3 hónap hatástartam

Ennyi időn keresztül fejti hatását a műtrágya.

Landscaper Pro - a profik választása
Landscaper Pro - a profik választása

A Landscaper Pro termékei bármilyen körülmények között hatékony megoldást jelentenek. Az egészségesebb, ellenállóbb és tetszetősebb gyepfelületért.

Biztonságos a használata
Egyenletesen kiszórható
144 pont regisztrált vásárlónk számára
Landscaper Pro New Grass Gyepműtrágya 5807Landscaper Pro New Grass Gyepműtrágya 5807Landscaper Pro New Grass Gyepműtrágya 5807
Részletek, technikai adatok
Általános
Gyáriszám
5807
Hatástartalom
2-3 hónap
Egység osztó
15
Gyártó
Landscaper Pro
Kiszerelés
15 kg
Összetétel
20+20+08
Egység mértékegység
kg

Tippek és trükkök

Professzionális gyepfenntartó programok

Tudjuk, hogy nincs két egyforma kert. Ezért több különböző programra van szükség, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki a gyepéből. A megfelelő fűmaghoz a megfelelő műtrágya mellett fontos az időzítés! Így tartható fent a szükséges tápanyagszint a talajban egész évben.

Általános gyepfenntartó programok

Az általános gyepfenntartó programok aszerint lettek megtervezve, hogy Ön hányszor szeretne műtrágyát szórni. 3 különböző program közül választhat, egyedi műtrágyákkal és kijuttatási időpontokkal.

Vízgazdálkodást segítő program - Szárazság idejére

Aszályos időszakban megfelelő fajtaválasztással és tápanyag-ellátással növelhető a gyep ellenálló-képessége a forróm száraz nyári időjárással szemben.

Vízgazdálkodást segítő program - Intenzív csapadékos időszakra

A heves esőzések és az intenzív öntözés miatt a tápanyagok könnyen kimosódhatnak a talajból. A Landscaper Pro műtrágyák használatával a gyep mindig elegendő tápanyaghoz jut az egészséges fejlődéshez és növekedéshez. A folyamatosan feltáródó tápanyagok még intenzív csapadék hatására sem mosódnak ki a talajból.

Téltűrést növelő programok - Télen is zöld gyep

Egy kis odafigyelés a téli hónapokban lenyűgöző eredményt adhat tavasszal! Télen is zöld gyep nevezetű programot enyhe telekre tervezték, amikor az átlaghőmérséklet meghaladja a 7 fokot.

Téltűrést növelő programok - Kemény tél

A fagy súlyosan károsíthatja a gyepet. A kemény tél programot arra az esetre tervezték, amikor az hőmérséklet tartósan -5 fok alá esik. A tápanyagokkal megfelelően feltöltött gyep jól viseli a kedvezőtlen téli időjárást, és tavasszal gyorsan indul.

Gyommentesítő program

A hatékony gyommentesítés a mutatós gyep alapja. A Landscaper Pro Weed Control kiválóan írtja a gyepben leggyakrabban előforduló kétszikű gyomokat, például a pitypangot, a hereféléket és az útifüvet. Figyelmeztetés! A Landscaper Pro Weed Control gyepműtrágyát kizárólag gyepfelületen alkalmazza! A készítmény ne kerüljön cserjékre, virágágyásokba és edényes növényekre, mert perzselési, torzulási kárt okozhat!

Mohamentesítő program

A nedves, árnyékos területeken a moha könnyen felüti a fejét a gyepben, és kezelés nélkül akár teljesen el is nyomhatja azt. A kezelést nyírás után végezzük el, illetve a moha visszaszorítása érdekében kerüljük a túlöntözést. Figyelmeztetés! Friss telepítésű gyepen csak a 4. nyírás után alkalmazza a Shade Special műtrágyát! Ne használja szilárd burkolaton, mert vastartalma miatt rozsdás foltot hagy maga után! A kiszóródott műtrágyaszemcséket szárazon seperje le a felületről!

Gyeptelepítő / gyepfelújító program

Az újonnan vetett gyepfelületek kiemelt gondoskodást igényelnek. A gyeptelepítő program egyszeri alkalmazásával a következő évre erős gyep alakul ki, és a továbbiakban az általános gyepfenntartó programok alkalmazhatók.

Gyepszőnyeg fektető program

Intenzív gyeptáplálási program az újonnan kialakított, gyepszőnyeggel fedett felületek számára. A program a gyepszőnyegfektetés időpontjától függően változtatható.

Kapcsolódó termékek

Nortene KIT CLIMAFILM 40+50 µm fólia alagút tartozékokkal - 1,2 x 3,5 m - színtelen - 130006
9.260 Ft
Metszőolló kovácsolt Carpa 21cm 1121976
2.494 Ft
2.170 Ft
- 13 %Akció
Solo by AL-KO Motoros kapa MH 7505 VR 127321
299.900 Ft
281.906 Ft
- 6 %Akció
Most 17 994
forinttal olcsóbb!
Ingyenes kiszállítás
Ágvágó Többf. Teleszk. alum. RÁV. 36404 1402
8.730 Ft
Fiskars PowerGearX™ metszőolló, rávágó (L) PX93 - 1023629
10.300 Ft
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.